LIVRARE SI RETUR

Politica de livrare

Coletele se trimit in zilele lucratoare si comenzile plasate inainte de 14:00 sunt trimite in aceeasi zi. Va rugam sa luati in considerare faptul ca livrarea se va face de luni pana vineri, exceptand zilele libere. Nu suntem responsabili pentru livrarile intarziate care nu depind de noi. Daca comanda nu ajunge la dvs. in maxim 5 zile lucratoare, va rugam sa luati legatura cu noi la adresa de email: tiffanyfashionro@gmail.com.

Comenzile plasate din Romania sunt trimise prin curierat rapid (un numar de identificare va fi trimis pe e-mailul dvs. dupa confirmarea comenzii). Timp de livrare: 24-48 ore.

Transportul pentru Romania: 19.90 lei (indiferent de zona si greutatea pachetului)

​Comenzile plasate din tarile membre UE sunt trimise prin curierat rapid (un numar de identificare va fi trimis pe e-mailul dvs. dupa confirmarea comenzii). Timp de livrare 5-7 zile luratoare).

Urmareste-ti comanda aici.

Pentru alte informatii referitoare la expediere va rugam sa ne contactati!

 

Politica de returnare

Daca produsul comandat nu este pe placul dvs. il puteti returna pentru a fi schimbat sau pentru restituirea valorica a acestuia (mai putin cheltuielile de transport) in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului (21 zile pentru comenzile internationale), fara invocarea vreunui motiv si fara penalitati, clientul suportand costul returului.

Acceptam retururile doar prin curierat rapid. Va recomandam sa folositi https://allpacka.ro

*Produsul se returneaza in forma sa originala, cu eticheta, fara a fi deteriorat, patat sau modificat, fara semne de uzura.

Returnarea produselor se face obligatoriu dupa ce ati completat formularul.

*Ne rezervam dreptul de a nu accepta primirea coletelor retur fara notificare scrisa in prealabil.

Va recomandam sa folositi o metoda sigura de transport si sa pastrati dovada expedierii. Pana in momentul in care articolele returnate ajung la biroul nostru, produsele si conditia lor raman responsabilitatea dumneavoastra.

Va rugam sa asteptati pana la 7 zile lucratoare ca banii sa apara in contul dvs. bancar.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, conform legislatiei in vigoare. Orice produs trimis in sistem ramburs va fi returnat fara o notificare prealabila!

 

FORMULAR DE RETUR

 

Coletele se returneaza cu urmatoarele detalii:

Destinatar: SC RELVAS COM SRL

Adresa: str. Fagarasului, bloc 10, apartament 1 - Reghin, jud. Mures (cod postal: 545300)

Numar de telefon: 0740229641